Texelaars van 4 t/m 21 jaar kunnen meedoen aan de Cake & Bake Cup
Texelaars van 4 t/m 21 jaar kunnen meedoen aan de Cake & Bake Cup

Cake & Bake Cup regionale match

Texelaars van 4 tot en met 21 jaar kunnen meedoen aan de Cake & Bake Cup 2021, die op vrijdag 23 april van start gaat.

Gezien veel openbare plekken nog niet open mogen hebben de regiogemeenten van de Kop van Noord-Holland de krachten gebundeld en een agenda met regionale activiteiten voor de jeugd opgesteld.

In aanloop naar en tijdens de meivakantie worden er in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice diverse activiteiten aangeboden. Van bakken tot gamen tot sportief.

De Cake & Bake Cup 2021 is voor alle jeugd van 4 t/m 21 jaar, uit de gemeentes Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel. Er wordt gestreden in vier leeftijdcategorieën:

4 t/m 8 jaar (hulp van ouders/verzorgers is toegestaan), 9 t/m 12 jaar, 13 t/m 16 jaar en 17 t/m 21 jaar.

Vanaf vrijdag 23 april om 17.00 uur komt er vier vrijdagen achter elkaar een bak-opdracht online. Hiermee kunnen deelnemers aan de slag. Aan het einde van de vier weken worden alle punten opgeteld en komt er per gemeente, in iedere leeftijdscategorie, een gemeente-winnaar uit. Deze gemeente-winnaars ontvangen een bakpakket twv 50 euro én gaan door naar de grote regiofinale op 30 mei. Deelname is gratis. Meer informatie op www.viralspot.nl/gemeente-texel-2/