Het blad van de WRAN met aandacht voor de Eagles Ranch.
Het blad van de WRAN met aandacht voor de Eagles Ranch. Foto: WRAN Western World

Eagles Ranch in blad WRAN Western World

Het blad WRAN Western World heeft uitgebreid aandacht besteed aan de Eagles Ranch van Henk Zoetelief en Danielle Kaczor in Den Burg.

Beschreven wordt onder meer hoe Danielle zich bezighoudt met het fokken van American Painthorses en het grootbrengen van de jonge merries, terwijl Henk zich bezighoudt met de schapen op het bedrijf.

Aandacht is er voor de lessen die Danielle, erkend trainer bij de WRAN (Western Ruiter Associatie Nederland), aan ruiters geeft. Ze vertelt onder meer over een basisboek dat ze voor haar ruiters heeft geschreven, een vervolg op het basisboek voor ruiters die zich willen ontwikkelen tot trainer-assistent of instructeur en een derde deel waar ze nog mee bezig is. Danielle vertelt in het blad van de WRAN eveneens over de opleiding Internationaal Trainer B die ze zelf momenteel volgt en waar het even dealen is met de coronamaatregelen. Ze wil daarna verder blijven specialiseren.

Danielle vertelt ook met passie over de omgang met de veulens van de American Painthorses die op de Eagles Ranch worden geboren ("het mooist is om de eerste periode van hun leven mee te maken") en ze vertelt over haar dochter Desree die ze als groom begeleidt bij het rijden van wedstrijden.