Timo Hulshorst, medewerker bij De Krim en deelnemer aan de zoektocht naar een nieuw lid van K3.
Timo Hulshorst, medewerker bij De Krim en deelnemer aan de zoektocht naar een nieuw lid van K3. Foto: Aangeleverd

Timo in de race voor opvolging K3

Hij is zijn hele leven al groot fan van K3 en hij onderneemt momenteel een poging om zelf lid van de groep te worden.

De 25-jarige Timo Hulshorst, animatieleider op vakantiepark De Krim bij De Cocksdorp, doet mee aan de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje die eind dit jaar K3 gaat verlaten. Timo is inmiddels doorgedrongen tot de derde ronde waarbij nog 1400 van de 25.000 kandidaten over zijn. De eerste twee rondes (die bestonden uit online-audities) doorstond hij met vlag en wimpel, de derde ronde wordt een auditie die hij live voor een jury moet houden.


Timo, afkomstig uit Duiven, is sinds twee jaar werkzaam bij De Krim en woont sindsdien in De Cocksdorp. Hij zag in de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje zijn kans en besloot zich meteen aan te melden. "Hoever het komt, zien we wel, maar de ervaringen die ik tot nu toe heb opgedaan, pakt niemand me meer af. Ik heb niets te verliezen en op het moment ook nog niets te winnen.” Het lijkt hem in ieder geval prachtig om als zanger van K3 nieuwe generaties fans de ervaring te kunnen geven die hij heeft gehad met K3 sinds Karen Damen, Kristel Verbeke en Katheen Aerts in 1998 met K3 begonnen.

Op De Krim is Timo onder meer werkzaam bij grote shows in de Evenementenhal en sinds het uitbreken van de coronacrisis leggen hij en zijn collega's zich op alternatieve vormen van animatie toe om gasten coronaproof zoveel mogelijk te blijven vermaken.