Superouderen

Podcast

Menno Sieginga begint vandaag met een podcast voor ouderen. Het zal een wekelijkse podcast worden.

In zijn podcast onder meer interviews met Superouderen; interviews met wetenschappers, trainers, psychologen, therapeuten, onderzoekers en meer op het gebied van Vitale Vrijheid en beter, langer leven en de visie, ervaringen en kennis van Menno Siebinga die hij in de afgelopen 25 jaar op dit gebied heeft opgedaan zowel professioneel als persoonlijk.


Menno zal verhalen vertellen die persoonlijk zijn en waar hij nog niet in het openbaar op het internet over heeft gepraat. Zoals over hoe zijn moeder ondanks dat ze opgesloten raakte in haar lichaam en alleen nog maar kon communiceren door haar ogen of mond open en dicht te doen, toch optimaal bleef genieten van het leven met stralende ogen, tot aan de laatste secondes van haar leven.


Maar ook meer de achtergrondverhalen over hoe een 91-jarige vrouw rollatorvrij werd, een man van 88 vier centimeter langer werd, een 71-jarige bijna vanuit de verkeerde redenen een einde maakte aan haar leven, maar daarna nog 18 maanden leefde vol mooie ervaringen voor het leven voor haar en haar familie en meer.


De podcast is bedacht door Menno Siebinga van Body & Brein, en mede mogelijk gemaakt door steun van de Rabobank, stichting Samen Een Texel en Anomino Creations.

De Superouderen podcast is vanaf vrijdag 2 april te beluisteren via onderstaande link:

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/superouderen/id1530542130?l=en


Voor meer informatie of andere manieren om de Superouderen Podcast te beluisteren kijk op www.superouderen.nl