Vind een paasei en word beter gevonden


Net als paaseieren lijken bedrijven soms ook verstopt te zijn, maar dan op het web. Wanneer je niet de juiste zoekwoorden gebruikt of je instellingen verkeerd hebt staan, dan kan het nog weleens lastig zijn om de juiste klanten te bereiken. De Webjongens komen daarom op Eerste Paasdag met een leuke winactie. Of beter gezegd, een zoekactie. Want wie een Webjongens paasei vindt, krijgt een gratis SEO-check.

Daarmee krijg je inzicht in hoe jouw website presteert op het gebied van online vindbaarheid en je krijgt meteen een paar tips om dit te verbeteren. het werkt als volgt: er worden in totaal zes paaseieren verstopt - in Den Burg, Den Hoorn, De Cocksdorp, Oudeschild, Oosterend en in De Koog. Op de dag zelf posten de Webjongens om 14:00 uur zes foto’s van de locaties waar de eieren verstopt liggen.

Houd hun social media dus goed in de gaten, want hoe eerder je er bent hoe meer tijd je hebt om te zoeken. Ei gevonden? Maak dan een foto van jezelf (en je gezin) samen met het ei en post dit als bewijs op jouw Facebook of Instagram pagina. Vergeet Webjongens niet te taggen. "Laat vervolgens je website, e-mailadres en je naam achter op de pagina die vermeld staat op het ei en dan krijg je van ons een gratis SEO check", laat Lieke Stöver van de Webjongens weten.