De stretched limousine. Wat is de lengte van Limo Taxi Texel?
De stretched limousine. Wat is de lengte van Limo Taxi Texel?

Lezersvraag: Wat is de lengte van Limo Taxi Texel?

Hoe lang is de limousine van Limo Taxi Texel?

Wie het juiste antwoord op die vraag weet maakt kans op een gratis rondrit voor twee personen over het eiland in de verlengde Lincoln van Martin Boezerooij. Geheel coronaproof en inclusief koffie, thee of warme chocolademelk met slagroom.

Boezerooij wilde iets bijzonders, iets exclusiefs. "Ik dacht: wat ik hier mis, is een limousine. Maar dan een echte. Ik ben op zoek gegaan. Via een veiling kon ik deze op de kop tikken."

De stretched limousine is gebouwd in Amerika, daarna overgebracht naar Belgiƫ en onlangs op Texel gearriveerd. De limousine is uitgerust met alle denkbare luxe, van intercom tot wijnkoeler, glazen, een koffiebar, een stereo, intercom en airco. Alles er op en er aan. Bijzonder geschikt om je op relaxte wijze en achter getint glas te laten rondrijden over het eiland.

Boezerooij zet de limousine in als taxi, dagtrips over het eiland en andere bijzondere gelegenheden. Uitvalsbasis is zijn garage op bedrijventerrein Nollekoog in De Koog. Meer informatie op www.limotaxitexel.nl.


Onder de goede inzendingen worden twee gratis rondritten verloot. Goede oplossingen kunnen worden gemaild naar Sales@lenr.nl.