Paul Bakker overhandigt de gift.
Paul Bakker overhandigt de gift. Foto: Dirk Kalverboer

Jubilaris Paul Bakker schenkt aan goed doel

Paul Bakker van Leer-werkbedrijf De Bolder in Den Burg heeft vrijdag een cheque van €200,- aan Stichting Hulp Oost-Europa Texel geschonken.

Het was op zondag 28 februari precies 25 jaar geleden dat Paul Bakker in dienst kwam bij Leer- werkbedrijf De Bolder. Paul is volgens De Bolder in al die jaren een enthousiaste en positieve medewerker gebleken. "Een collega met veel humor en energie."


Bij De Bolder is het gebruikelijk dat een jubilaris, naast een gratificatie, ook een geldbedrag ontvangt dat aan een eigen cadeau kan worden besteed. Tijdens de viering van het 25-jarig jubileum – op zeer bescheiden schaal en binnen alle coronavoorschriften - werd hem de symbolische cadeau-cheque overhandigd. Paul: “Ik heb besloten het geld voor het cadeau te schenken aan de Stichting Hulp Oost-Europa Texel van Ria van der Vis ter ondersteuning van de goederentransporten.”

Ria van der Vis: "Het is hartverwarmend dat Paul dit bedrag graag wil besteden om mensen in nood te helpen.” De vrijwilligers van de stichting waren net 100 kuub hulpgoederen aan het laden in de vrachtwagen toen Paul vrijdag de cheque kwam overhandigen. Zo kon hij meteen met eigen ogen zien waaraan zijn gift wordt besteed.