In de voorjaarsvakantie zijn er diverse online activiteiten.
In de voorjaarsvakantie zijn er diverse online activiteiten.

Activiteiten in voorjaarsvakantie

Het wordt voor jongeren steeds moeilijker om elkaar te ontmoeten. De scholen zijn dicht, je kunt niet naar de sportclub of toneelschool en daarbij is het ook nog eens lastig om 's avonds met elkaar af te spreken.

Om te voorkomen dat jongeren zich vervelen in de aankomende periode, hebben de regiogemeenten van de Kop van Noord-Holland de krachten gebundeld en een agenda met activiteiten opgesteld. Daarbij wordt ook nagedacht over activiteiten op de langere termijn en voor verschillende doelgroepen.


Tijdens de voorjaarsvakantie worden er in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice diverse (online) activiteiten aangeboden. Van sportief tot gamen tot de strijd aangaan met het hele gezin. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.viralspot.nl/voorjaarsvakantie.


Op de agenda staan een Fortnite-toernooi (23 februari, Aanvang is om 18:30 uur en we zullen rond 21.00 uur klaar zijn), een pubquiz (zaterdag 27 februari 19:00 - 21:00 uur) en een thuisfissa (zaterdag 27 februari van 21:00 tot 02:00 uur). Aanvang is om 18:30 uur en we zullen rond 21.00 uur klaar zijn.