Verkiezingen Radio Texel

Radio Texel verzorgt in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart onder het motto “Zendtijd voor Politieke partijen” de komende weken vijf politieke live-uitzendingen.

De landelijke partijen die in de Texelse politiek vertegenwoordigd zijn, komen in deze 'talkshows' aan het woord om de luisteraar deelgenoot te maken van hun plannen. Luisteraars kunnen volgens de lokale omroep tijdens de uitzendingen bellen om gerichte vragen aan de partijen te stellen.

De eerste verkiezingsuitzending is woensdag 10 februari waar het spits wordt afgebeten door D66. Het CDA komt aan het woord op dinsdag 16 februari, GroenLinks op woensdag 24 februari, de PvdA op dinsdag 2 maart en de VVD op woensdag 10 maart. De uitzendingen zijn van 18:00 tot 20:00 uur.

Luisteraars die vragen aan de partijen willen stellen, kunnen bellen naar 06-83342739, whatsappen kan volgens de radio ook. Er kunnen eveneens vragen worden gesteld via redactie@radiotexel.nl of de Facebookpagina van Radio Texel.

De regie van het programma ligt bij Aad van Gils, Jolanda Dobber is side-kick en de techniek wordt verzorgd door Frank Scherphuis.