Afbeelding
Foto: Gosse Kruger

‘Liefst lokaal’ extra ondersteuning voor Texelse ondernemers

Om ondernemers die wel hun producten en/of diensten kunnen aanbieden extra onder de aandacht te brengen, biedt de Texelse Courant de komende tijd gratis ruimte op de website aan in de rubriek ‘Liefst lokaal’. Op deze manier hoopt de Texelse Courant het lokaal shoppen een steuntje in de rug te geven.

Ondernemers kunnen een foto van het product dat zij willen verkopen mailen naar duncan@lenr.nl. Vermeld hierbij ook de prijs en de manier waarop mensen het product of de dienst kunnen bestellen. Wij zorgen vervolgens dat het onder de aandacht wordt gebracht op onze website en sociale media.


“Wij begrijpen als startende ondernemers hoe lastig het momenteel voor de collega’s is. Of ze nu een winkel hebben of een schoonmaakbedrijf. Wij kijken hoe we binnen onze mogelijkheden iets kunnen doen om het lokaal ondernemen te ondersteunen in deze lastige tijd”, legt mede-eigenaar Duncan Whyte uit.


De mail graag onder de titel ‘Liefst lokaal’ versturen, zodat het direct herkenbaar is. Zie ook de advertentie op pagina 4.