Afbeelding
Foto:

Coronaproof genieten in Cinema Texel

De komende tijd is het genieten in Cinema Texel. U kunt er veilig naartoe. De zaal is 100% ‘coronaproof’ ingedeeld en er zijn weer heerlijke films voor jong en oud.

Tenet, het science fiction spektakel van Christopher Nolan draait op het moment van uitkomen van deze krant. Net als de Nederlandse feel good film Alles is zoals het zou moeten zijn. Voor de jeugd draaien o.a. Scoob! en Engel. De komende tijd zullen Rogue met Megan Fox en The War with Grandpa, een komedie met Robert de Niro in de bioscoop verschijnen. Begin oktober gaat de lang verwachte prequel van de film Wonder Woman uit 2017 draaien. In Wonder Woman 1984 maken we een sprong naar de jaren ’80. Tussen 25 september en 1 oktober vertoont de Texelse cinema acht premières van het Nederlands Film Festival. Onder anderen de film De Vogelwachter van de op Texel wonende Trees Anna met in de hoofdrol Freek de Jonge kunt u hier zien voor de echte première op 5 november.

Voor actuele aanvangstijden en meer informatie over de films die op dit moment te zien zijn in de bioscoop in Den Burg, kunt u kijken op www.cinematexel.nl.