Gratis activiteiten voor Texelse jeugd



Voor Texelse jongeren worden in en rond de kerstvakantie onder de vlag van ACT allerlei gratis activiteiten georganiseerd.

Door de nieuwe corona-maatregelen, afgekondigd door het kabinet, kunnen veel activiteiten de komende tijd geen doorgang vinden. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is het echter wel toegestaan om buiten in groepsverband te sporten.
Om voor de jeugd toch vrijetijdsbesteding te organiseren, biedt activiteitenplatform "ACT voor de Toekomst!’ daarom "ACT. Extra!" aan.

In de periode 21 december 2020 tot en met 18 januari 2021 worden, passend binnen de geldende maatregelen, verschillende gratis sportactiviteiten aangeboden voor scholieren op de basisschool en jongeren tot en met 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via de website: www.acttexel.nl. Onder meer de volgende activiteiten worden aangeboden:

Bootcamp, georganiseerd door Lust for Sport; Krachttraining, georganiseerd door Lust for Sport; Golfen bij Golfschool Tex; OneWheelen, georganiseerd door Young4Ever en Teambuilding Texel; Eskaten, georganiseerd door Young4Ever en Teambuilding Texel; Blokarten, georganiseerd door Young4Ever en Teambuilding Tex; Wandelen met pony’s, georganiseerd door Manege Elzenhof; Tennis bij TV Deuce onder leiding van Tennisschool Joy en Levend stratego, georganiseerd door Sportstichting Texel.

Op www.acttexel.nl staan de tijden, data en leeftijdscategorieën vermeld.
Per activiteit is er beperkt plaats, dus wees er snel bij. De komende tijd zal de website nog worden aangevuld met meer activiteiten.