Ingezonden brieven vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.
Ingezonden brieven vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie. Foto:

Wat ik zeggen wou

Klaus Schwab

Eerst wil ik zeggen dat ik niet aan doemdenken doe en ook niet in complottheorieën meega, maar ik ben wel altijd nieuwsgierig wat andersdenkende mensen hebben te vertellen. Naar alle waarschijnlijkheid zit er toch wel een kern van waarheid in verscholen. Is onze minister-president en zijn gevolg zo betrouwbaar? Moeten we die altijd geloven wat zij zeggen. Als voorbeeld noem ik bijv. het Oekraïneverdrag en de dividend affaire, en zo zijn er nog véél meer te noemen.

Wie is Klaus Schwab? “Google” deze man eens. 99% van de bevolking weet niet wie hij is; in de media wordt hij stelselmatig verzwegen. Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan, slechts ondermijnend kan werken. Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is veel effectiever. In 1970 heeft hij het World Economic Forum ( WEF ) opgericht met een speciaal doel.

Steeds meer wereldleiders zeggen het hardop en betogen dat de coronacrisis een geweldige kans is om de wereld te resetten. Beter bekend als The Great Reset. Deze Schwab geeft in zijn ( pas uitgegeven) boek Covid-19: The Great Rest toe dat Covid-19 geen existentieel gevaar vormt. Desondanks benadrukt hij dat de wereld nooit meer zal terugkeren naar normaal. (Onze koning riep nog in de derde week van september: niet normaal maken wat niet normaal is). Daarmee bevestigt Schwab expliciet alle complottheorieën die door de mainstream media al het hele jaar worden weggezet als “nepnieuws” en “desinformatie”. Het is dus echter de glasharde waarheid dat een doorsnee griepachtig virus, dat geen speciale bedreiging vormt, wordt aangegrepen om de complete structuur van de economie en samenleving te verwoesten, waarna op de puinhopen een wereldwijde communistische dictatuur wordt opgericht. Nogmaals: dit zijn niet mijn woorden, maar die van Schwab met zijn WEF. Anno 2020 zijn veel plannen van Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen. In economische (en politieke) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF partners de westerse wereld al volledig. Politici bewonderen Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Presidenten, ministers, hoge ambtenaren waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland.

Dit soort dingen zetten mij vaak aan het denken en vraag ik mij af: waar gaat dit naar toe? Het belooft niet veel goeds. In augustus dit jaar waarschuwt Robert Kennedy Jr. in Berlijn voor honderdduizenden mensen voor tirannieke machtsovernames in Europa. Een stukje uit zijn speech wil ik u niet onthouden: “Wij willen gezondheidsofficials die géén banden hebben met de farmaceutische industrie, maar die voor ons werken, en niet voor Big Pharma. Wij willen officials die begaan zijn met de gezondheid van onze kinderen en niet met de farmaceutische winsten of controle door de overheid. Vervolgens: Op tv zie je allemaal advertenties dat 5G zo geweldig is. Moeten we echt biljoenen uitgeven voor 5G? Nee. De echte reden is dat het niet voor u en mij is, maar om data verzameling en controle. Het is voor Bill Gates en al die andere miljardairs. Gates zegt dat zijn satellietnetwerk iedere centimeter op deze planeet 24 uur per dag zal kunnen monitoren via smartphones en GPS. Voor de elite die dit beleid oplegt, is de pandemie een bruikbare crisis. Het geeft hen de mogelijkheid de middenklasse weg te vagen, de democratische instituten te vernietigen en al onze welvaart over te geven aan een handjevol miljardairs die zichzelf nog rijker maken door de rest van ons in armoede te storten.” Einde citaten. Zo kan ik nog lang doorgaan, maar vervolgens blindelings alles geloven en met de kudde meelopen?

Ik weet dat ik mij met dit artikel op glad ijs bevindt, maar helaas moet ik u ook bekennen dat deze wereld, zoals die nu wordt gecreëerd niet de mijne is en hoop op betere tijden. Tot slot: Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief aan de WEF-agenda. Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft. Alle WEF miljardairs, zoals de Rockefellers, de Bilderbergers (waar Schwab er ook één van is) George Soros en Bill Gates zitten al al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld. 95% van Radio, tv, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen, etc zijn in bezit en van hen afhankelijk.

Menno Stam, Den Burg