Giften ontbijtclub

Bedrijfs Ontbijtclub Texel heeft woensdagochtend een gift van €4500,- geschonken aan Hospice Texel in Den Burg en een gift van €4500,- aan het Tesselhuus in De Koog.

Dat gebeurde tijdens de eerste online bijeenkomst van de Bedrijfs Ontbijtclub Texel. De leden konden de afgelopen maanden als gevolg van de coronacrisis niet bij elkaar komen bij een maandelijks ontbijt, maar betaalden wel de contributie waardoor er woensdagochtend alsnog giften aan goede doelen op Texel konden worden uitgereikt.

De Bedrijfs Ontbijtclub Texel bestaat sinds 2014 en wordt gevormd door circa dertig ondernemers op het eiland die normaliter één keer per maand gezamenlijk ontbijten. De leden regelen bij toerbeurt het ontbijt en de contributie gaat rechtstreeks naar het goede doel. De club werd zes jaar geleden opgericht door Maarten Jeroen den Boer en David Tijssen onder auspiciën van Lions Club Texel. De ontbijtbijeenkomsten worden aangewend om te netwerken en ze zijn vaak een mooie gelegenheid voor de leden om elkaars bedrijf te bekijken.

Vertegenwoordigers van het Tesselhuus en Hospice Texel lieten woensdagochtend weten dat ze erg blij waren met de giften, vooral nu in coronatijd waarin goede doelen ook te maken hebben met een afname aan inkomsten.