VR 4 DEC

Kunst in Schapenboet ‘Vischwijven’ is de titel van de nieuwe expositie van (Hendrikje) Ericka Voortman in de boet van Ruud Bakker aan het fietspad tussen de Mokweg en de Stolpweg bij Den Hoorn. Dagelijks, vrije entrée.


13:00 Jazzband Eline op #Kunsdt Festival Jazzband Eline neemt je mee door de wereld van swingende jazz, soepele struts en warme bossa nova. Deze keer dus wel virtueel. Eline Jongejan, zang; Michiel Dijkman, gitaar; Henk Vroom, contrabas.


ZA 5 DEC

Plezierdichter Bas ten Have doet mee aan Virtueel Festival #Kunsdt. Jaren lang was hij deel van diner cabaret van Theater Restaurant Klif 12. Zijn toppers heeft hij nog paraat. Maar ook nieuw werk!


9:00 Vogelherkenningsexcursie van 9.00-11.00 uur. Prijs: Volw. €20,- t/m 12 jaar €15,-. Opgeven: www.vogelexcursiestexel.nl of bij het Vogelinformatiecentrum, Kikkertstraat 42, De Cocksdorp. T 0222 316249


9:30 Minibusexcursie langs de Vogelboulevard van 9.30 tot 12.30 prijs €40 pp Opgeven en informatie: vogelexcursiestexel.nl of bij het Vogelinformatiecentrum, Kikkertstraat 42 De Cocksdorp tel 316249


10:00 De vuurtoren, op de noordpunt van het eiland, is vr-ma open van 10-17 uur. Koop een ticket met tijdslot op vuurtorentexel.nl en geniet van het uitzicht over Texel, de wadden en de Noordzee.


ZO 6 DEC

Boswachter Anna Sprenkeling doet mee aan het virtueel #Kunsdt Festival in het bos. Op ludieke wijze leidt zij u langs 22 virtuele acts: muziek, poëzie, podcast, film, dans, verhalen, een aria, enz.


Kunstenaar Ed de Wild, deelnemer virtueel #Kunsdt Festival, nodigt je uit om het onbekende te ontmoeten d.m.v. een Augment Reality ervaring. Omarm de onzekerheid! En nog meer dan 20 acts! Go for it!


10:30 Turfveld Wintercrossen voorlopig afgelast.


MA 7 DEC

11:00 Grote wekelijkse rommelmarkt Den Hoorn in de schuren van Axel Lap aan de Witteweg 3 in Den Hoorn van 11:00 tot 16:00 uur. De opbrengst is ten bate van het onderhoud van het Hoornder kerkje.


DI 8 DEC

Milou Mignon doet mee met #Kunsdt Festival. Zij laat bomen met u communiceren. Laat u verrassen door pratende bomen en door nog meer dan 20 andere acts. Film, plezierdicht, rock & roll, dans, enz enz.


10:00 Spreekuur Texels Welzijn Texels Welzijn houdt een spreekuur dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


10:30 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur in Het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


Threes Anna is auteur en cineast. In een mini-podcast met prachtige filmbeelden vertelt ze over het ontstaan van haar nieuwste film ‘De Vogelwachter' met Freek de Jonge. #Kunsdt Festival, De Koog.