De band Misfit uit de film Misfit 3.
De band Misfit uit de film Misfit 3. Foto: Wessel de Groot

Vier nieuwe films in bioscoop

Cinema Texel in Den Burg kent deze week liefst vier nieuwe films: Misfit 3 – De Finale, Familie Vos, Cats & Dogs en Adam.

'Misfit 3 – De Finale' draait rond drie leerlingen die de band Misfits vormen. De toekomst ziet er rooskleurig uit, totdat hun school fuseert met een andere school en er rivalen ten tonele verschijnen. De Misfits moeten alles op alles zetten om hun droom te volgen en een internationale muziekwedstrijd te winnen.

In de 'Familie Vos' moet de familie Vos een kostbaar sprookjesboek zien te vinden dat in de Efteling is verstopt. Een mysterieus figuur zit hen daarbij dwars waar hij maar kan. De vraag is of het gaat lukken om het boek op tijd terug te vinden en om zo ook de familie Vos bij elkaar te houden.

In 'Cats & Dogs' weet een slimme slechterik een moeizaam bereikte vrede tussen honden en katten om zeep te helpen. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moeten hun ouderwetse instinct in de strijd werpen om de boel te redden. De film 'Adam' toont het leven van twee vrouwen in Marokko. Het leven is hard, maar als de een de ander toelaat in haar leven vinden ze de nodige steun bij elkaar.

Geprolongeerd zijn: Honest Thief, The Witches, De Vogelwachter, Big Foot Family, Sybil en Gli anni più belli. De Grote Sinterklaasfilm en De Club van Sinterklaas draaien nog tot en met 5 december.