WOE 18 NOV

Kunst in Schapenboet ‘Vischwijven’ is de titel van de nieuwe expositie van (Hendrikje) Ericka Voortman in de boet van Ruud Bakker aan het fietspad tussen de Mokweg en de Stolpweg bij Den Hoorn. Dagelijks, vrije entrée.

Ina Schrama is een Texelse verhalenverteller. Op het virtueel #Kunsdt Festival vertelt zij Op Sien Tessels het verhaal van de Sommeltjes. Maar zijn nog meer dan 20 totaal verschillende acts te zien!

9:00 BirdingTexel organiseert een 2-uurs excursie op de noordpunt. Aanvang 9:00 uur bij de parkeerplaats Strandpaviljoen Kaap Noord, Volharding 4 - De Cocksdorp. Boeken op www.birdingtexel.com

Marcella Kuipers is kunstenaar en werkt met film en video. Op het @Kunsdt Festival de film "1,5". Een dans geïnspireerd op de afstand die we van elkaar moeten houden... Maar er is meer: nog 22 acts!!

DO 19 NOV

9:30 Bezoek Maritiem-en Juttersmuseum Flora Kom naar het LEUKSTE familiemuseum van Texel; Juttersmuseum Flora. Ervaar hier de stoere wereld van het strandjutten.Ontdek hier het maritieme heden en verleden. Kijk, speel en beleef.

9:30 Expositie 'de Containervaart' in Flora Expositie in Juttersmuseum Flora: de containervaart. Leuke, gekke en bijzondere spullen, afkomstig uit overboord geslagen containers die zijn aangespoeld op het Texelse strand.Dagelijks te bezichtigen

9:30 Bezoek Wonderlijk Wad bij Ecomare Beleef de magie van het wad in de nieuwe tentoonstelling Wonderlijk Wad bij Ecomare! Een interactieve belevenis over UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Koop vooraf je kaartje met tijdslot op ecomare.nl

10:00 Ontdek Schip in Zicht bij Kaap Skil Texel speelde een centrale rol in de wereldhandel in de zeventiende eeuw. Ontdek hoe dit zit in Museum Kaap Skil, het meest veelzijdige uitje van Texel. Koop je kaartje online of bij de kassa.

Op het virtuele #Kunsdt Festival beantwoordt Maarten van Rossem vragen die de Sommeltjes allang aan de allesweter van de Slimste Mens hadden willen stellen. Maar weet hij wel alles? En nog meer acts!!

Dj's Marco van Sambeek en Barry Zegel doen voor Sompop mee aan het virtuele Klifhanger #Kunsdt Festival. Zij hebben voor de Sommeltjes platen gedraaid. Er zijn er over! Kom kijken! En 22 andere acts!

VR 20 NOV

Joke Witte is een veelzijdig Texelse kunstenaar. Zij vertoont tijdens Klifhanger #Kunsdt Festival haar cut-out-, stop-motion filmpjes. Daarnaast kunt u nog meer dan 20 uiteenlopende acts meemaken!!

Marja Schmitz, sopraan, woont op Texel en doet mee aan het #Kunsdt Festival in het bos. Ze laat samen met gitarist Jan Beijert mooie klassieke juweeltjes horen. Maar er zijn nog meer acts te zien!!