Vervolg van virtueel festival

Zondag 8 november zou de laatste dag zijn van het Klifhanger #Kunsdtfestival. Echter na de extra maatregelen die premier Rutte onlangs communiceerde, dacht de organisatie meteen dat het eeuwig zonde zou zijn om het virtuele festival, dat volledig coronaproof is, nu te stoppen, temeer omdat een en ander niet zo veel moeite hoeft te kosten om het 'festival' te continueren.

Temeer ook omdat er aanvankelijk nogal wat kinderziektes waren in verband met de techniek van het digitale en gps-gedeelte. Het geheel is behoorlijk vereenvoudigd waardoor de route én het festival alleen maar toegankelijker is geworden.

"We zijn meteen met de diverse personen in overleg gegaan en we kwamen alleen maar enthousiaste medewerking tegen. Zo ook Staatsbosbeheer. Daarom kunnen we u met trots laten weten dat we Klifhanger#Kunsdt gaan verlengen tot en met de hele maand december. Alle deelnemende artiesten en kunstenaars zijn hier heel erg blij mee en vinden het fantastisch dat zij juist in deze tijd, waarin (bijna) niks mogelijk is, toch een culturele bijdrage kunnen leveren", stuurt Cor van Heerwaarden.


De deelnemers zijn: Maaike Raaphorst, Threes Anna, Jaap Dros en Jan Kuhne, Ina Schrama, Bas Keijzer, Ed de Wild, Marja Schmitz, New Coat of paint, Bas ten Have, Anyway, Jazzband Eline, Anna Sprenkeling, Dominique Engers, Sjoerd Groeskamp, Joke Witte, Rebecca Geskus en Willem Broens, Pieter van Schelt, The Seniors, Sompop, Marcella Kuipers, Milou Mignon.