Afbeelding
Foto:

VR 6 NOV

Kunst in Schapenboet ‘Vischwijven’ is de titel van de nieuwe expositie van (Hendrikje) Ericka Voortman in de boet van Ruud Bakker aan het fietspad tussen de Mokweg en de Stolpweg bij Den Hoorn. Dagelijks, vrije entrée.

Joke Witte is een veelzijdig Texelse kunstenaar. Zij vertoont tijdens Klifhanger #Kunsdt Festival haar cut-out-, stop-motion filmpjes. Daarnaast kunt u nog meer dan 20 uiteenlopende acts meemaken!!

Marja Schmitz, sopraan, woont op Texel en doet mee aan het #Kunsdt Festival in het bos. Ze laat samen met gitarist Jan Beijert mooie klassieke juweeltjes horen. Maar er zijn nog meer acts te zien!!

ZA 7 NOV

Jazzband Eline neemt je tijdens het Klifhanger #Kunsdt Festival mee door de wereld van swingende jazz, soepele struts en warme bossa nova. Deze keer wel virtueel. Eline Jongejan, zang; Michiel Dijkman, gitaar; Henk Vroom, contrabas.

9:00 BirdingTexel organiseert een twee uur durende excursie door het fraaie natuurgebied De Muy. Aanvang 9:00 uur vanaf de parkeerplaats hoek Muyweg en Zanddijk. Meer info en boeken op www.birdingtexel.com

Maaike Raaphorst is een jonge Texelse kunstenaar, die meedoet aan Klifhanger #Kunsdt Festival met een korte video 'Wat ik vind, wil ik houden'. Kunnen we land claimen? Daarnaast nog 22 acts!

ZO 8 NOV

#Kundst: Claudia Reij New Coat of Paint Tijd voor een moment ouderwetse kitsch en kattenkwaad! Slechte smaak en goeie timing!

10:30 De eerste Turfveld Wintercross is helaas afgelast.

MA 9 NOV

8:30 Iedere maandag is er in het centrum van Den Burg op de Groeneplaats een gezellige weekmarkt met verkoop van verse levensmiddelen, bloemen, kleding en nog veel meer.

9:00 Juridisch spreekuur in Den Burg. Maak een afspraak, bel 06-53664845 of mail info@nataliebakker.

DI 10 NOV

9:00 Vogelexcursie op de Zuidpunt Ga eens mee op pad met een ervaren vogelgids. Tijdens een lichte wandeling door de duinen zien we vele vogelsoorten. Beperkt aantal deelnemers. Meer info en boeken op www.birdingtexel.com

10:00 Texels Welzijn houdt een spreekuur dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.