VR 23 OKT

Marcella Kuipers is kunstenaar en werkt met film en video. Op het @Kunsdt Festival toont zij de film "1,5".


Op het virtuele #Kunsdt Festival beantwoordt Maarten van Rossem vragen die de Sommeltjes allang aan de allesweter van de Slimste Mens hadden willen stellen.

ZA 24 OKT

Marja Schmitz, sopraan, woont op Texel en doet mee aan het #Kunsdt Festival in het bos.

9:30 Bezoek Maritiem-en Juttersmuseum Flora en ervaar de stoere wereld van het strandjutten.


9:30 Beleef de magie van het wad in de nieuwe tentoonstelling Wonderlijk Wad bij Ecomare! Een interactieve belevenis over UNESCO Werelderfgoed Waddenzee. Koop vooraf je kaartje met tijdslot op ecomare.nl

11:00 Plein Air schilder Sonja Brussen presenteert 100 landschappen op paneeltjes van 16 x 20 cm en er is papierkunst van Ria van Krieken, Maurice Christo van Meijel, Astrid Polman, Marian Smit en Marjolein van der Stoep . Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is open van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.

Kunstenaar Ed de Wild, deelnemer virtueel #Kunsdt Festival, nodigt je uit om het onbekende te ontmoeten d.m.v. een Augment Reality ervaring.


ZO 25 OKT

Tijd voor een moment ouderwetse kitsch en kattenkwaad! Slechte smaak en goeie timing! New Coat of Paint (Tom Waits tribute). By Martijn van Spankeren en Claudia Reij. Te zien bij #Kunsdt Festival.

9:00 Kofferbak- rommelmarkt met uitsluitend tweedehands spullen op de parkeerplaats aan de Nikadel in De Koog tot 13.00 uur.

MA 26 OKT

Texels kunstenaar Pieter van Schelt doet met bijzondere film, gemaakt met een drone, mee aan virtuele festival Klifhanger #Kunsdt in het bos nabij De Koog.

Joke Witte is een veelzijdig Texelse kunstenaar. Zij vertoont tijdens Klifhanger #Kunsdt Festival haar cut-out-, stop-motion filmpjes.

DI 27 OKT

Threes Anna is auteur en cineast. In een mini-podcast met prachtige filmbeelden vertelt ze over het ontstaan van haar nieuwste film ‘De Vogelwachter' met Freek de Jonge. #Kunsdt Festival, De Koog.

Ina Schrama is een Texelse verhalenverteller. Op het virtueel #Kunsdt Festival vertelt zij Op Sien Tessels het verhaal van de Sommeltjes. Maar zijn nog meer dan 20 totaal verschillende acts te zien!

15:30 Maak je eigen hiphop act in de bieb! Zit je op de OSG dan mag je je helemaal uitleven. Gratis 8 workshops op dinsdag vanaf 15.30 uur. Start 27 oktober. Aanmelden voor 23 okt 12.00 uur via https://www.acttexel.nl/activiteiten/creatief