ZA 17 OKT

11:00 Papierkunst; Ria van Krieken, Maurice Christo van Meijel, Astrid Polman, Marian Smit en Marjolein van der Stoep. Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is open van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.


ZO 18 OKT

9:00 Kofferbak- rommelmarkt met uitsluitend tweedehands spullen op de parkeerplaats aan de Nikadel in De Koog tot 13.00 uur.


9:30 Bezoek Maritiem-en Juttersmuseum Flora en ervaar hier de stoere wereld van het strandjutten en bekijk de expositie 'de Containervaart' Leuke, gekke en bijzondere spullen, afkomstig uit overboord geslagen containers die zijn aangespoeld op het Texelse strand. Dagelijks te bezichtigen


11:00 Sonja Brussen Plein Air schilder Sonja Brussen presenteert 100 landschappen op paneeltjes van 16 x 20 cm. Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is open van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.


MA 19 OKT

8:30 Maandagmarkt Den Burg 2020 Iedere maandag is er in het centrum van Den Burg op de Groeneplaats een gezellige weekmarkt met verkoop van verse levensmiddelen, bloemen, kleding en nog veel meer. Tijdens Pasen en Pinksteren is de markt op dinsdag.


9:00 Juridisch spreekuur in Den Burg Maak een afspraak, bel 06-53664845 of mail info@nataliebakker.


DI 20 OKT

10:00 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


15:30 Hip Hop in de bieb! In 8 gratis workshops bij de bieb bereid jij je eigen spoken word of hiphop act voor. Inschrijven via https://www.acttexel.nl/activiteiten/creatief. Meer info: k.doves@kopgroepbibliotheken.nl



Kunsdt

Op het virtuele #Kunsdt Festival: Maarten van Rossem beantwoordt vragen die de Sommeltjes allang aan de allesweter van de Slimste Mens hadden willen stellen.- Chidi Onwuka, storyteller – Dj's Marco van Sambeek en Barry Zegel hebben namens SomPopvoor de Sommeltjes platen gedraaid - Jazzband Eline neemt je mee door de wereld van swingende jazz, soepele struts en warme bossa nova - Boswachter Anna Sprenkeling leidt u op ludieke wijze langs 22 virtuele acts - Jaap Dros en Jan Kühne; Muziek en poëzie - Maaike Raaphorst met een korte video 'Wat ik vind, wil ik houden' - kunstenaar Pieter van Schelt toont een bijzondere film, gemaakt met een drone - Plezierdichter Bas ten Have met toppers van diner cabaret van Theater Restaurant Klif 12; maar ook nieuw werk - Rebecca Geskus en Willem Broens doen samen mee met tekst en beeld - Milou Mignon laat bomen met u communiceren - Rock & Rollband The Seniors, swingende deelnemers.