Winst Texel'94 G1 op Dindua

Voor de tweede week op rij 9-1 winst voor Texel'94 G1. Ditmaal was Dindua in Enkhuizen het slachtoffer van de dadendrang van Texel '94 in het Aangepast Voetbal. Dindua had slechts zeven spelers, Texel negen. Jeffrey Kolk speelde met de tegenstander mee, zodat er alsnog acht tegen acht gespeeld kon worden. In de achstste minuut zette Adriaan van Liere Texel'94 op voorsprong. Aandringen van Dindua haalde niets uit, verdedigers Dave Voorend, Anton Staal en Coco Timineau hielden de linies gesloten en zetten aanvallers met bekeken opbouw aan het werk. Voor rust liep Texel uit naar een 0-5, daarna ging Texel op dezelfde voet verder. Het liep uit naar 0-9 alvorens Dindua bij een spaarzame uitval Texel '94-keeper Dustin Vasterman wist te passeren. Texel´94 is nu koploper. De doelpuntenmakers: Adriaan van Liere (4), Kees v.d.Vis (2), Twan Weijers (2) en Mike v.d.Berg (1)