Verlies Texel'94

Texel'94 heeft zondag uit tegen Succes in Hippolytushoef met 1-0 verloren. De goal viel al in de eerste helft na een counter van Succes. De spelers van beide ploegen waren op zich aan elkaar gewaagd, maar Texel liet diverse kansen liggen om gelijk te maken en de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de tweede helft had Texel de wind mee op het veld, maar dat maakte geen verschil. In de ogen van Texel had de scheidsrechter twee keer een penalty moeten geven voor onder meer een handsbal van de tegenpartij, maar dat gebeurde niet. Texel staat nu 9e in de vierde klasse met één gewonnen wedstrijd en twee verloren wedstrijden. Texel speelt volgende week zondag thuis tegen Duinrand S uit Schoorl dat twaalfde staat met één punt uit drie wedstrijden.