In het Hoornder kerkje is zondag 27 september een concert van violist Qingzhu Weng. "Chinees vuur in Oost-Europese tradities."  Kaartverkoop: www.ihms.nl
In het Hoornder kerkje is zondag 27 september een concert van violist Qingzhu Weng. "Chinees vuur in Oost-Europese tradities." Kaartverkoop: www.ihms.nl Foto:

ZA 26 SEP

11:00 Vandaag is de Kunstroute Hoge Berg open. Laat u verrassen door de prachtige werken en de schitterende omgeving. De route is te vinden op onze website en in het boekje dat o.a. bij VVV is af te halen.


11:00 Papierkunst Ria van Krieken, Maurice Christo van Meijel, Astrid Polman, Marian Smit en Marjolein van der Stoep. Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is open van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.


12:30 Van 12:30 tot 16:30 uur gratis rondleiding door de eendenkooi Spang. Ontdek het mysterieuze verhaal van de kooiker en zijn leven in de natuur. Kijk voor meer informatie op: www.nm.nl/eendenkooispang


ZO 27 SEP

10:30 Ben je 45 + en heb je zin om een uurtje per week op recreatief niveau te zaalvoetballen? Sportstichting Texel organiseert zondag 27 september van 10.30 tot 11.30 uur zaalvoetbal in de TXL Sporthal


11:00 Kunstroute Noord Kunstroute Noord is iedere week op zondag gratis te volgen en te bezoeken. Laat u verrassen en verwonderen door prachtige kunst van Oosterend tot De Cocksdorp. Boekje met routes bij VVV Texel


11:00 Paintbox project Plein Air schilder Sonja Brussen, zij presenteert 100 landschappen op paneeltjes van 16 x 20 cm. Galerie Posthuys (Brink 14, De Koog) is open van woensdag t/m zondag van 11 tot 17 uur.


14.00 Nou nog één keertje dan zegt Alfons, de laatste muzikale zondag van dit seizoen: 'The Alluring Ajettes uit het oosten van het land strijken neer bij De Worsteltent om de herfst tegemoet te zingen en te swingen. De dames zijn gewapend met vorstelijke stemgeluiden die Jazz, Blues en 'swing with a vintage feel' zullen voortbrengen.'


19:00 Chinees vuur in Oost-Europese tradities Violist Qingzhu Weng mengt al het goede van zijn eigen land met de Oost-Europese tradities. Ondertussen blinkt hij als vertegenwoordiger van de nieuwe generatie musici uit. Kaartverkoop www.ihms.nl


MA 28 SEP

8:30 Iedere maandag is er in het centrum van Den Burg op de Groeneplaats een gezellige weekmarkt met verkoop van verse levensmiddelen, bloemen, kleding en nog veel meer. Tijdens Pasen en Pinksteren is de markt op dinsdag.


9:00 Juridisch spreekuur in Den Burg Heb je kopzorgen of stress over je bedrijf, echtscheiding of werk? Maak een afspraak voor het juridisch spreekuur. Bel 06-53664845 of mail info@nataliebakker.


11:00 Rommelmarkt Den Hoorn 2020 Het gehele jaar is er op maandag van 11.00 tot 16.00 uur een grote rommelmarkt in de schuren van Axel Lap aan de Witteweg 3 in Den Hoorn. Opbrengst is t.b.v. onderhoud van het Hoornder kerkje.


DI 29 SEP

10:00 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


20:00 Joni Mitchell tribute concert. Zangeres Lauri Brons, met haar rijke internationale ervaring, brengt vanavond de laatste keer samen met gitarist Dack nummers van Joni Mitchell's legendarische album BLUE (1971). Kaartverkoop via de VVV (www.texel.net)


WOE 30 SEP

10:30 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur in dorpshuis De Hof in De Koog. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


13:30 Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis 't Skiltje in Oudeschild. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


15.00 Kinderboekenweek in de bieb, voorlezen voor peuters en kleuters. Basisschoolleerlingen kunnen een speurtocht doen in de bieb. En er is een wedstrijd kijkdozen maken met kans op een prijs.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding