Afbeelding
Foto:Jeroen van Hattum

Eilandcompetitie volleybal start

In de sporthal in Den Burg gaat de BOSQ Eilandcompetitie volleybal weer van start. Met het oog op de coronamaatregelen zijn er diverse maatregelen genomen.

Zo komen de spelers bij voorkeur al omgekleed naar de sporthal en trekken ze bij de voordeur hun schoenen uit en desinfecteren hun handen. Om contact te vermijden, wachten de spelers op de tribune tot iedereen van de voorgaande ronde de zaal uit is en worden de benodigde attributen tussen de wedstrijden door schoongemaakt door de dienstdoende scheidsrechter en teller. De wedstrijdleiding rekent op medewerking van iedereen zodat we er evengoed weer een mooi volleybalseizoen van kunnen maken.

Spelers die nog een team zoeken, of teams die nog op zoek zijn naar spelers, kunnen dat laten weten via de mail van Tevoko (eilandcompetitie@tevoko.nl) of bellen naar Dick Blom, telefoon: 315096.

Oproep aan alle spelers:

"Wie wil(len) ons versterken en meedraaien in ons team van de wedstrijdleiding? Je bent één keer in de vijf weken, samen met een team dat zaaldienst heeft, op de competitieavond aanwezig en begeleidt de avond, zodat alle wedstrijden op tijd starten en eindigen. Schroom niet en vraag eventuele informatie aan de huidige leden van de wedstrijdleiding of via boven vermelde contact gegevens. Bedenk: ons volleybalavondje houden we samen draaiend."

De wedstrijden:

Wedstrijdleiding WL en Marc (06-20581566)

Veld A Heren
19:15 DA-dorant - Peter Haker; Kobeko

20:00 De Wit Oils - Kobeko; Peter Haker

20:45 NIOZ 1 - Tatenhove; Jari

21:30HCIV Texel 2Jari en de Lange MannenTatenhove

Veld B Gemengd

19:15 B.A.R. - Rabobank; De Krim

20:00 IBS - De Krim; Rabobank

20:45 Marten Cl. - Bonte B; Wessels Ontw.

21:30 Wessels Ontw. -CIV Texel; Bonte B.

Veld C Dames
19:15 Smash - Apotheek; Tevoko-meiden

20:00 Timmers - Tevokomeid.; Apotheek

20:45 Ben Sch. - De Slock; Otto’s Tweew

21:30 Klif 23 - Otto’s Tweew; De Slock