Afbeelding
Foto:KTF

Repetitie Koninklijk Texels Fanfarecorps

Het Koninklijk Texels Fanfarecorps is gisteren weer vol enthousiasme begonnen met de repetities, dit onder leiding van een nieuwe dirigent: Simon Boerke.

Er wordt gerepeteerd volgens de coronaregels die gelden voor orkesten. De muzikanten zitten anderhalve meter uit elkaar wat wennen is, maar het is vooral heel fijn om weer met elkaar muziek te kunnen maken. "Helaas is het nog niet toegestaan om een optreden te gaan verzorgen, we hopen dat dit ook snel weer mogelijk is zodat we ons kunnen laten horen aan het publiek. In het orkest zijn nieuwe muzikanten van harte welkom. Heb je in het verleden een blaasinstrument bespeeld en lijkt het leuk om dit weer op te pakken of zou je het graag een blaasinstrument willen leren spelen. Iedereen is welkom", schrijft Dia Maat.


Informatie is te vinden op de nieuwe website van het KTF www.ktf-texel.nl. De repetitie van het orkest is op maandagavond van 18:30 uur tot 20:45 uur in het repetitielokaal van het KTF, Emmalaan 57 te Den Burg. Ingang tegenover het VVV.