Joost Wander onlangs in het park.
Joost Wander onlangs in het park. Foto:Job schepers

Singer-songwriter Joost Wander treedt op in Het Glazen Paleis

Zanger en muzikant Joost Wander, onlangs nog te zien in het muziekprogramma "We want more" van SBS 6, treedt zaterdag 29 augustus op in Het Glazen Paleis. Aanvang 15:00 uur.


Hoewel hij geen Texelaar is, is hij hier regelmatig. Ook op dit moment verblijft hij weer voor twee maanden op Texel en treedt hij overal op.

De singer-songwriter timmert onder meer aan de weg met zijn nummer "Eilandmeisje". In het verleden speelde Wander onder meer op evenementen als Struun en de Amusetour. Momenteel speelt hij regelmatig in het centrum van Den Burg en is hij één van de artiesten van Music meets Texel dat onder meer optredens geeft in Den Burg, Oudeschild en Den Hoorn. "Ik ben hier niet weg te slaan", liet hij woensdagmiddag vrolijk weten terwijl hij met zijn gitaar het publiek in het park van Den Burg vermaakte.

'We want more' is een zangwedstrijd waarbij de winnaar naar huis gaat met 100.000 euro. De vijf juryleden, Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B, vertegenwoordigden ieder verschillende muziekgenres.

Zaterdag 5 september is Het Glazen Paleis gereserveerd voor Elines Jazz Band, een swingende jazzy band. En zaterdag 12 september speelt Colour Kitchen er.

Afbeelding