Beeld van de start van de
Beeld van de start van de Foto:Beeld van de start van de

Leren hardlopen met

Start to Run


De hardloopcursus Start to Run gaat zondagmorgen 23 augustus opnieuw van start. De proefles was al op 8 maart, maar door corona werd de cursus voortijdig afgebroken.

Voor de herstart is nog ruimte voor meer deelnemers. Deelnemers leren hardlopen in zeven weken. “Je zult ervaren dat hardlopen leuk en ontspannen is, je moet alleen de eerste stap doen om je op te geven. Het is motiverend en gezellig om het samen te doen in de groep met beginnende hardlopers.”

In de gezamenlijke training op zondag veel aandacht voor techniek. “Dankzij de rustige opbouw kan je na zeven weken 25 minuten aan één stuk hardlopen. Verder loop je zelf nog één of twee keer in de week. Je krijgt via de mail huiswerktraining.”

De trainingen in bos en duinen beginnen altijd bij het Turfveld (Westerslag, bij het parkeerterrein van Boskiosk ’t Turfveld).

Meer informatie en inschrijven op www.yakultstarttorun.nl. Bij twijfel kan aan de eerste les op 23 augustus als proef gratis worden meegedaan. Trainingen zoals deze zijn weer toegestaan, mits anderhalve meter afstand tot elkaar wordt gehouden. Meer informatie bij de trainers. Mobielnummers van Wolbert Broere 06 21674653 en Cees Timmer 06 43146884.