Salty Strings. Midden rechts Guy G. Gorman and The G-Men en onder Elines Jazz Band.
Salty Strings. Midden rechts Guy G. Gorman and The G-Men en onder Elines Jazz Band. Foto:

Muziek in Wezentuin

In Het Glazen Paleis in De Wezentuin in Den Burg worden de komende tijd op zaterdagmiddagen regelmatig optredens verzorgd.

Het optreden van bluesrocker Eamonn McCormack zaterdag in Het Glazen Paleis smaakt naar meer. “Een groot succes, met name onder de Texelaars”, meldt Marga Lakwijk van de organisatie.

Genoeg reden om voor de komende zaterdagen een programma samen te stellen. Gevarieerd en met verschillende genres.

Zaterdag 8 augustus in Het Glazen Paleis een optreden van Club du Mellomen. Zij spelen country- rock en treden regelmatig op in het park.

Zaterdag 15 augustus speelt de De Haagse formatie Guy G. Gorman and The G-Men. Zij vertolken Amerikaanse muziek uit de jaren ’50 en ’60, onder meer van Buddy Holly en Johnny Cash.

Zaterdag 22 augustus in de Wezentuin Salty Strings. Deze band is samengesteld uit Texelaars die muziek maken in de countrysfeer.

Zaterdag 5 september is het podium gereserveerd voor Elines Jazz Band, een swingende jazzy band rond deze Texelse zangeres, die met haar medemuzikanten al eerder optrad in Het Glazen Paleis.

De toegang is gratis en de optredens zijn vanaf 15:00 uur, bezoekers kunnen plaatsnemen op de terrassen in park De Wezentuin in Den Burg.


Meer informatie op de Facebookpagina van Het Glazen Paleis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding