Tom Feltgen.
Tom Feltgen. Foto: Marije van den Berg

Cellorecital op topniveau in Hoornder kerk

In de Hoornder kerk wordt komende zondag om 14:30 en 19:00 uur een concert gegeven door de Luxemburgse cellist Tom Feltgen.

"Tom Feltgen betovert de luisteraar met zijn lyriek en verhalende kracht in meesterwerken van Debussy, Schumann, Fauré en Poulenc", stelt de organisatie van de zomerconcerten.

Feltgen heeft ondanks het feit dat hij net afgestudeerd is al veelvuldig van zich laten horen. Zo kreeg de student van Gideon den Herder van het Van Baerle Trio in 2018 tijdens het Nationaal Cello Concours de Aanmoedigingsprijs, doorgaans een garantie voor een succesvolle carrière. De podiumervaring van Tom Feltgen spreekt al uit het ambitieuze programma dat hij brengt in de Hoornder kerk in Den Hoorn. Door zijn verhalende kracht en betoverende lyriek sleept hij de luisteraar mee in meesterwerken uit het cellorepertoire van Debussy, Schumann, Fauré en Poulenc. Een cellorecital op topniveau.


Kaarten voor het optreden zijn uitsluitend online te bestellen via www.ihms.nl/concerten.. Verder is er geen voorverkoop en ook aan de deur worden geen kaarten verkocht. Toegangsprijzen: Normaal €18,-, CJP/Jongeren tot 30 jaar €9,-, kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang.