Afbeelding
Foto:

Geslaagd

Babet Eldering is geslaagd aan het MBO College Amstelland voor de opleiding management assistente|directie secretaresse.

Mitchel Groszpietsch is aan de Hogeschool van Amsterdam geslaagd voor het diploma Engineering met als specialisatie Mechatronics and Robotics. Mitchel deed zijn afstudeerproject bij het NIOZ.

Sonja Bakker is geslaagd voor de Academische Pabo in Leiden. Ze heeft een Pabo-diploma en universitair diploma van Pedagogische Wetenschappen. Volgend schooljaar begint ze als leerkracht op de Jozefschool.

Renske van Raaphorst is gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met het predicaat cum laude. De titel van haar proefschrift is “de anatomie van de pneumokok”. Ze heeft met behulp van verschillende soorten microscopie onderzocht hoe de pneumokok, een bacterie die longontsteking kan veroorzaken, groeit. Vanwege het coronavirus werd de promotie digitaal uitgevoerd vanuit Zwitserland, waar de onderzoeksgroep waar Renske haar proefschrift bij schreef, op dit moment gevestigd is. Renske gaat vanaf augustus een post-doctoraal onderzoek doen aan de universiteit van Louvain in Brussel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding