De aandeelhoudersvergadering van TESO vorig jaar in de Sporthal TXL.
De aandeelhoudersvergadering van TESO vorig jaar in de Sporthal TXL. Foto: Gerard Timmerman

Aandeelhouders TESO bijeen in november

De laatste vrijdag van september is traditioneel de dag dat TESO de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) houdt. Behalve in coronajaar 2020. Door de maatregelen heeft TESO besloten tot uitstel. De voorlopige datum is nu vastgesteld op vrijdag 20 november.


TESO-Directeur Cees de Waal: “Op 20 november 2020 hopen we dat het weer mogelijk zal zijn om onze aandeelhouders op de gebruikelijke wijze te kunnen verwelkomen. Op dit moment is het echter nog te vroeg om uitspraken te kunnen doen over hoe we de vergadering in november zullen vormgeven. In ieder geval zullen we er dan voor zorgen dat het vergaderen op een veilige en verantwoorde manier gebeurt, met inachtneming van de op dat moment eventueel van kracht zijnde coronamaatregelen.”

Net als vorig jaar zal de AVA worden gehouden in de sporthal. “TESO is bijzonder tevreden over Sporthal TXL als locatie voor de aandeelhoudersvergadering. Vooralsnog vormt corona voor ons geen aanleiding om te overwegen om uit te wijken naar een alternatieve locatie.”