Sabrina van der Vring met Remco van de Berg van De Krim, rechts met Lodewijk Hoekstra.
Sabrina van der Vring met Remco van de Berg van De Krim, rechts met Lodewijk Hoekstra. Foto: Job Schepers

Voer en cheque voor kinderboerderij

Goed nieuws voor de kinderboerderij Texel in Den Burg. Dinsdagmiddag werden ze verrast door De Krim en Lodewijk Hoekstra en zijn team van het SBS 6-programma 'Lodewijks Groene Geluk'. Van eerstgenoemde kregen ze een cheque van €1.000,-, van Lodewijk en zijn team een maand lang voer voor de dieren.

"Het is meer een samenwerking dan een gift. Wij krijgen van Sabrina (Van der Vring red.) advies over de dieren en de zaken waar je op moet letten. Dat is voor ons van groot belang bij de realisatie van de kinderboerderij waarmee we bezig zijn op De Krim. Op deze manier wilden we samen met De Krim wat terugdoen voor Sabrina en de kinderboerderij in Den Burg", vertelt Lodewijk.


Sabrina is maar wat blij met de gift. "Het is zeer welkom, door de coronacrisis hebben wij het lastig. Dan word je hier vrolijk van. Vanmorgen was ik op De Krim, ik was voor het eerst bij het project. Maar wat wordt het mooi. Ik denk dat ik op die plek al dertig jaar niet was geweest."

Remco van de Berg, manager op De Krim, genoot van het moment. "Het is mooi dat je elkaar kunt helpen en kijk hoe het wordt gewaardeerd. Dat is toch mooi en wij zijn blij met haar adviezen over de dieren."

Afbeelding