Ook Jeu de Boulesclub Den Burg is gesloten.
Ook Jeu de Boulesclub Den Burg is gesloten. Foto: Jeu de Boulesclub

Jeu de Boulesclub Den Burg dicht

Ook Jeu de Boulesclub in Den Burg heeft haar deuren gesloten tot tenminste 6 april om het eventuele risico te vermijden op verspreiding van het corona virus. Hiermee volgt de club het advies van het NOC-NSF, sportbond NJBB en de berichtgeving uit Den Haag. "Wij hopen zo snel mogelijk onze activiteiten weer voort te kunnen zetten en rekenen op begrip." Meer informatie op www.jeudeboulesclubdenburg.nl.

FNV

In navolging van landelijke richtlijnen is door het FNV besloten om alle afspraken, met betrekking tot hulp bij het invullen van de belastingaangifte, te annuleren. Getracht zal worden om iedereen persoonlijk te bereiken. Door de landelijke belastingwerkgroep wordt gewerkt aan uitstel en/of nieuwe invulsessies. Hierover zijn besprekingen gaande met de Belastingdienst. Zodra er iets meer bekend is volgt dat ook in deze krant.

Ruilavond vervalt

Ook de ruilavond van Historische Vereniging Texel op donderdag 19 maart gaat niet door.

Fietstocht Seniorenvereniging

De seniorenvereniging stapt iedere laatste donderdag van de maand op de fiets. Deze keer dus op 26 maart en de start is zoals altijd om 14:00 uur bij het gemeentehuis aan de Emmalaan in Den Burg. Er wordt iedere keer een nieuwe route bedacht en indien mogelijk ergens een bezoek gebracht of iets leuks bekeken. Meer info is te verkrijgen bij Dirk Haker (313506) of Piet Arensman (312253).


Where gospel meets soul

De geplande optredens van "Where gospel meers soul" onder leiding van Judith Wognum met Berget Lewis die op 21 maart zouden worden gehouden stonden, worden uitgesteld tot het coronavirus voorbij is, meldt de organisatie.


Nader informatie over concerten, optredens, evenementen en andere activiteiten die geen doorgang vinden volgen zo snel mogelijk. Ook houden we u via de website van deze krant op de hoogte.