Reisvereniging heeft nog plaatsen vrij

De Hoornder reisvereniging gaat van maandag 11 mei tot en met vrijdag 15 mei weer op reis. De standplaats is Valkenburg (Limburg), er worden uitstapjes gemaakt naar Duitsland, België en natuurlijk ook in Limburg.

Op de eerste dag is er een uitstapje in Noord-Holland en Noord-Brabant. Er wordt een rondvaart in Maastricht gemaakt, maar ook bezoekt men een slakkenkwekerij en een kamelenmelkerij. Tevens krijgt cultuur de nodige aandacht door een bezoek aan Museum Vaals, waar meer dan 200 heiligenbeelden te bezichtigen zijn. Een bezoek aan voormalig Trappistenklooster abdij Ulingerheide staat ook op het programma. Het reisje eindigt met een bezoek aan Beeld en Geluid in Hilversum.

Op alle dagen staan twee excursies gepland met uitzondering van de vrijdag, omdat het diner in de late namiddag is zodat de boot van half acht gehaald kan worden. De bus, die de hele week ter beschikking staat, haalt iedereen in Den Burg en in Den Hoorn op en brengt ze ook weer thuis.

Door omstandigheden zijn er nog enkele plaatsen vrij. De kosten per persoon bedragen € 575,75 voor een eenpersoonskamer en € 525,75 voor een tweepersoonskamer. Dit is inclusief reis- en verblijfkosten (volpension), fooien voor het hotel en de chauffeur, het excursiepakket, een muziek- en bingoavond en … niet alleen alle dagen koffie met wat lekkers, maar ook de versnaperingen in de bus.

"Heeft u interesse of vragen? Wilt u het hele reisprogramma weten? Neem dan voor 1 maart contact op met Jan Witte telefoonnummer 06-30393554 of witte.j@hotmail.com of met Lina Bruijn, telefoonnummer 319418 of via e-mail lina@texel.com", laat de organisatie middels een persbericht weten.