Hotel Vereniging

De Texelse Hotel Vereniging houdt op 12 februari in hotel Kogerstaete in De Koog haar algemene ledenvergadering. Er is een uitgebreid programma samengesteld voor de jaarlijkse bijeenkomst die duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Na het voorstellen van het bestuur is het woord aan VVV-directeur Frank Spooren. Hij deelt 'facts en figurs' van toeristisch Texel. Hoe doen de hotels het ten opzichte van de andere logiesverstrekkende bedrijven en hoe kunnen hoteliers samen met de VVV elkaars krachten optimaal benutten dan wel versterken.

De onderlinge samenwerking is daarna onderwerp van gesprek. "Waarom kiest een gast voor een hotel op Texel? Hoe gaan wij verwachting en beleving laten matchen", stelt de Texelse Hotel Vereniging.

Tot slot wordt er gesproken over 'Guest Quality'. "De focus van ons dagelijks werk zou moeten liggen op onze gasten maar helaas lukt dit niet altijd. Simpelweg omdat we verzanden in allerlei verplichtingen die ons worden opgelegd. Of het nu gaat om wet- en regelgeving of verzekeringen. Zie jij door de bomen het bos nog? Guest Quality staat voor jarenlange ervaring in schade-expertise, consultancy, risk engineering en risicomanagement. Weten zij wat er speelt in de sector horeca met overnachting en welke risico's relevant zijn?"