Afbeelding
Foto: Filmfestival

Prijswinnaars gouden tickets bekend

De winnaars van de tickets voor de speciale uitvoering van Willy Wonka and the Chocolate Factory, die zaterdagmiddag om 16:45 uur wordt gehouden in het Hoornder kerkje, zijn bekend.

Josje Schäfer en Eloise De Jongh Smit waren de gelukkig winnaars. Beiden hebben zij twee tickets voor de voorstelling ontvangen. Willy Wonka and the Chocolate Factory is één van de films die dit weekend worden vertoond tijdens het filmfestival 'De filmklassiekers'. Op verschillende locaties - vooral bij Den Hoorn - worden topfilms uit de jaren'70 vertoond.

Op de website omschrijft De Filmklassiekers het als volgt: "Door cinefielen wordt, mede door deze ambivalentie, de jaren zeventig gezien als de meest memorabele en vruchtbare periode van de filmindustrie. Jonge, veelbelovende regisseurs als Francis Ford Coppola, Martin Scorcese, George Lucas, Stanley Kubrick, Robert Altman, Milos Forman, Steven Spielberg, en Woody Allen leverden samen met een nieuwe, talentvolle generatie acteurs en actrices, een prachtige reeks filmklassiekers af." Meer informatie op defilmklassiekers.nl.