Duel om de bal tijdens de wedstrijd Texel'94 1 tegen Medemblik.
Duel om de bal tijdens de wedstrijd Texel'94 1 tegen Medemblik. Foto: Willem Oosterhof

Verlies eerste en tweede Texel'94

Het was geen goed weekend voor beide seniorenelftallen van Texel'94. Het eerste verloor zondag met 3-1 van FC Medemblik en Texel'94 2 ging met 4-2 het schip in tegen Spartanen 3.

Het eerste elftal verloor met 3-1 van de mede-koploper van de vierde klasse. Texel'94 zakt door deze nederlaag naar een achtste plaats op de ranglijst en moet zijn blik weer naar onderen richten.


Texel'94 2 was de laatste wedstrijden goed op dreef, maar verloor zondag onverwacht met 4-2 van Spartanen 3. Teleurstellend omdat koploper VVS'46 punten had laten liggen en Texel'94 het gat met de koploper had kunnen sluiten.

Spartanen 3 kwam op 1-0 voor en Tom van de Velde bracht de stand nog in evenwicht. Ondanks dat Texel'94 zeker niet goed speelden zat het ook niet mee. Een discutabele strafschop tegen en een afgekeurde goal van Coen Kleefsman op nare momenten in de wedstrijd zorgden er ook niet voor dat Texel'94 2 zich terug kon knokken.

Spartanen 3 liep uit naar 4-1 en een eigen doelpunt zorgde ervoor dat de eindstand 4-2 werd. Uithuilen en overnieuw beginnen is het credo van het tweede elftal.