Winnaars dinsdagcompetitie 2019.
Winnaars dinsdagcompetitie 2019. Foto:

Rob Dapper en Louis van der Vis

Rob Dapper en Louis van der Vis zijn de winnaars geworden van de jeu de boules-competitie van Jeu de Boulesclub Den Burg.

Er was een behoorlijke opkomst zaterdag 25 januari. Een vol clubhuis, terwijl niet iedereen dol is op zo'n vergadermiddag. Winnaar van de dinsdagcompetitie 2019 werd Rob Dapper.

Op de tweede plaats eindigde Louis van der Vis. Een trotse Diana Kardijk stond op een derde plaats. De zaterdagcompetitie 2019 werd gewonnen door Louis van der Vis. Rob Dapper eindigde als tweede en Peter Steffen werd derde. Het G-Team kreeg weer een medaille. Theodora de Nooijer en Els Smit kregen natuurlijk ook een presentje voor hun inzet met dit team. Begin maart starten de competities 2020 en barst de strijd weer los. De activiteitenagenda 2020 staat weer vol met mooie toernooien.

Zaterdag vond ook de bestuursverkiezing plaats. Fer Gieles heeft afscheid genomen van ons bestuur. Na 27 jaar vond hij het welletjes. Hans Leushuis neemt zijn plaats over binnen het bestuur. Hans is creatieve vormgever en aanwinst in het bestuur.

Voorzitter Diana Kardijk is weer herkozen in deze functie. Ook penningmeester Peter Dernison en secretaris Rob Dapper zijn herkozen. Zo ook Peter Vooijs, hij behartigt de juridische zaken.