Super-Boulers 2019 v.l.n.r. Rob Dapper, Louis v.d. Vis, Diana Kardijk.
Super-Boulers 2019 v.l.n.r. Rob Dapper, Louis v.d. Vis, Diana Kardijk. Foto:

Toernooiwinst Blok

Het koude "We knalle effe het jaar uit!-toernooi" bij Jeu de Boulesclub Den Burg op 28 december is na drie partijen gewonnen door Rob Blok. Rob Dapper werd tweede en Alie Schouten derde. Louis van der Vis ontving de 'Super-Boule' als ledentoernooikampioen.

De beste spelers van de ledentoernooien werden in het zonnetje gezet. Dit afgelopen jaar werden er acht ledentoernooien gespeeld. Het gehele seizoen was het de kunst om zo hoog mogelijk te eindigen tijdens die ledentoernooien en de meeste punten bij elkaar te sprokkelen. Om een uur of vier was het dan eindelijk zo ver en werd er verzameld in het warme en gezellige clubhuis voor de prijsuitreiking. De eerste prijs ging naar Louis van der Vis met 104 punten uit twaalf gewonnen partijen. Hij mag de trofee een jaar in zijn huis zetten als Super-Bouler 2019. Op de tweede plaats eindigde een trotse Diana Kardijk met evenveel gewonnen partijen en 89 punten. Op een mooie derde plaats eindigde een blije Rob Dapper met elf gewonnen partijen en 95 punten.

Op zaterdag 4 januari luidt de vereniging officieel het nieuwe jaar in met een nieuwjaarstoernooi en wordt een toost uitgebracht op het nieuwe jaar.