De zingende bouwvakkers, gespeuld met Ouwe Sunderklaas in Den Burg.
De zingende bouwvakkers, gespeuld met Ouwe Sunderklaas in Den Burg. Foto: Gerard Timmerman

Shania en Maren Thijsseschool doen verslag van Ouwe Sunderklaas

Shania en Maren van de Thijsseschool doen verslag van Ouwe Sunderklaas. "De tent was ook leuk, maar wel veel pubers en harde muziek :)"

De Question ging helaas om negen uur dicht. Het ging wel weer open om tien uur, maar dat was voor 18-plus dus de jongere kinderen tot 12 konden nergens meer in. Maar sommigen konden naar de tent, want ze zijn niet zo heel streng. Maar wel met alcohol, want daar maakten ze een reportage van. Ook bij mijn vader bij de Mans deden ze dat. Er liep iemand rond met een camera en die maakte allemaal foto`s van mensen die dat wilden. Hij gaf daarbij een briefje waar je de foto kon ophalen.

Ik was met Imme, Wiki en Pien. Wiki, Pien en ik gingen als horror sporters en toen de question dicht ging ging ik met mijn vriendinnen naar de Parkstraat en ik haalde een Ras patatje en Imme een normale patat en Wiki een hamburger. En toen we terug aan het lopen waren, zagen we het speulen voor de ouderen. Daar moesten we doorheen. Ik vond de leukste met de roze vogels en de saaiste vond ik die met een kar waarin ze volgens mij aan het nep omkleden waren. We hebben een leuke Ouwe Sunder gehad.

De tent

De tent was ook leuk, maar wel veel pubers en harde muziek :) Toen de Question dicht ging, gingen ik en Tessel en Sarata naar de tent. En dat was wel raar, maar het was ook twaalf plus en ik ben ...11!!;) Ik was als een engel met zwarte vleugels:) en we hebben ook foto´s gemaakt. Maar die heb ik nog niet opgehaald en en Tessel was een duivel en sarata die was een dode bruid en keara was ook mee die was ook een duivel. En er was ook veel alcohol aanwezig :)

Toen ik naar huis ging, werd er ook nog gespeeld dus zijn we gaan kijken. En wij zijn ook nog een milkshake gaan halen bij de Parkstraat. Erg lekker en iemand dacht dat we dronken waren. Toen zijn we Coen tegengekomen, een oud-klasgenootje.

Colofon

De Scholierenpagina is een samenwerking tussen de Texelse basisscholen, OSG De Hogeberg en de Texelse Courant.

Deze pagina is in z'n geheel gemaakt door scholieren van de basisscholen en OSG De Hogebeg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding