"U2 By in The Name Of" speelt op het benefietconcert voor Damian.

U2-tributband op benefietconcert

"U2 By in The Name Of" is zaterdagavond 7 december hoofdact op het benefietconcert voor de Texelse Damian in de Evenementenhal op De Krim. Volgens kenners "dé nummer 1 U2 Tribute band."

Na het benefietconcert vorig jaar voor Rob Daalder ontstond bij De Krim het idee voor een jaarlijkse benefietactie voor 'een Texelaar'. "Soms kun je het niet alleen en is het fijn dat er mensen zijn die voor je in de bres springen." Dit jaar dus voor Damian, meervoudig gehandicapt als gevolg van een gen-mutatie.

De Krim, Stichting Aangehaakt en de Texelse Bierbrouwerij willen met het benefietconcert geld bijeenbrengen om de woning in De Koog voor Damian en zijn familie aan te passen, zodat hij nog lang thuis kan blijven wonen.

Iwan Groothuis van De Krim: 'We hebben een fantastisch programma dat garant staat voor een super gezellige avond. Ik hoop dat we er met vele Texelaars weer een mooi feestje van maken. Zodat we Damian en zijn familie een grote stap verder kunnen helpen om de noodzakelijke verbouwing tot stand te brengen. Tot 7 december!' De hele opbrengst van het Texels bier getapt tijdens het concert gaat naar de Stichting Aangehaakt voor Damian. Er rijden pendelbussen.

Programma:

19:30 uur - De Polderman Brothers
20:15 uur - Flair (Kees Tesselaar)
21:30 uur - Random
22:45 uur - U2 By in The Name of (De nummer 1 U2 Tribute band van Europa)
00:00 uur - Einde en vertrek pendelbussen. Entree €20,-.