De band Flair met o.a. Kees Klaassen treedt zaterdagavond op tijdens het benefietdiner voor Damian in de Evenementenhal op de Krim. Info en kaarten: www.krim.nl
De band Flair met o.a. Kees Klaassen treedt zaterdagavond op tijdens het benefietdiner voor Damian in de Evenementenhal op de Krim. Info en kaarten: www.krim.nl Foto: Flair/ Leo v.d. Fluit

Zaterdag 7 december

<FOTO Peperhof>

11:00 Verkoping van diverse spullen in de Peperhof. Er zijn o.a stoelen, tafels en huishoudelijke spullen te koop.

19:30 De Krim Texel houdt samen met Stichting Aangehaakt en de Texelse Bierbrouwerij een benefietconcert in Evenementhal Texel. De opbrengst van dit concert komt ten goede aan de zieke Damian van Brussel.

Zondag 8 december

13:00 In galerie Klif Art, Klif 27 in Den Hoorn, is op de zondagen in december een expositie te zien met werk van Ad Blok van der Velden. Er is verschillend werk te zien, zowel in tekening als olieverf.

<FOTO Mike Theunisse>

13:30 Van der Linde fietsen en AGU organiseren een benefietrit, speciaal voor Stichting Aangehaakt, de stichting rondom de 5-jarige zieke Damian uit De Koog. de rit wordt begeleid door profwielrenner Mike Teunissen. Deelnemers kunnen vrij doneren.

<FOTO Amici Cantus>

15:00 Feestelijk Advents- en Kerstconcert in de Waalder Kerk door het Texelse koor Amici Cantus, Uitvoering van o.a. de Messe de Minuit van Charpentier. M.m.v. instrumentaal ensemble..

Maandag 9 december

9:00 Juridisch spreekuur in Den Burg op de Elemert 18. Bel Natalie Bakker en maak een afspraak via 06-53664845 of mail: info@nataliebakker.nl

10:00 In 't Eierlandsche Huis kunnen ouderen meedoen aan diverse sport- en spellessen tijdens 'Sociaal Vitaal'. Er is een fysiotherapeut aanwezig om ook 1 op 1 met deelnemers oefeningen te doen.

10:30 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur in Het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.

12:30 Het gehele jaar is er op maandag van 12.30 tot 16.00 uur een grote rommelmarkt in de schuren van Axel Lap aan de Witteweg 3 in Den Hoorn. Opbrengst is t.b.v. onderhoud van het Hoornder kerkje.

13:30 Tijdens de Fit lessen in de gymzaal van 't Skiltje wordt gewerkt aan het soepel houden van spieren en gewrichten, coördinatie en balans. Voor info: Texels Welzijn - Betsie Verhoeven.

16:00 In de TXL Sporthal kunt u meedoen aan Galm gym: een gevarieerd sportprogramma voor mensen van 55+ (o.a. badminton, conditietraining etc). Voor info: Texels Welzijn - Betsie Verhoeven.

Dinsdag 10 december

10:00 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur dorpshuis De Waldhoorn in Den Hoorn. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.

10:15 Bij het Eierlandsche Huis is de start van een wekelijkse wandeling met begeleiding van ongeveer 45/60 minuten rond De Cocksdorp. Ook geschikt voor deelnemers met een lager wandeltempo. Deelname is gratis.

10:15 Tijdens Sociaal Vitaal in dorpshuis 't Skiltje doen ouderen mee aan diverse sport- en spellessen. Er is een fysiotherapeut aanwezig om ook 1 op 1 met deelnemers oefeningen te doen.

LOGO Amnesty>

13:30 Schrijfmarathon Amnesty in bibliotheek tot 20.30 uur in de bibliotheek Texel voor Amnesty. Er is iemand van Amnesty aanwezig en er liggen voorbeeldbrieven en -kaarten.

14:00 Tijdens Sociaal Vitaal in De Waldhoorn doen ouderen mee aan diverse sport- en spellessen. Er is een fysiotherapeut aanwezig om ook 1 op 1 met deelnemers oefeningen te doen. Voor info: Texels Welzijn.

14:00 Elke dinsdagmiddag wordt er koersbal gespeeld in De Buureton. Koersbal is een van de meest populaire sporten in Nederland onder ouderen. Voor info: Texels Welzijn - Betsie Verhoeven.

16:45 In de dorpshuis De Bijenkorf kunt u meedoen aan Galm gym: een gevarieerd sportprogramma voor mensen van 55+ (o.a. badminton, conditietraining etc). Voor info: Texels Welzijn - Betsie Verhoeven.

20:15 Cinema Texel vertoond een serie opera- en balletvoorstellingen, die live gestreamd worden vanuit het Royal Opera House in Londen. Vandaag: Coppelia. Reserveren/ info: www.cinematexel.nl