Afbeelding
Foto:

G-team wordt winterkampioen

Het G-team is na 5-4 winst tegen Koedijk G3 winterkampioen. De spanning duurde tot een uur na de wedstrijd, toen nummer 2 op de ranglijst KGB, dat later speelde, niet verder kwam dan een 5-5 gelijkspel.

Met nog een wedstrijd te gaan heeft Texel'94 5 punten voorsprong op KGB zodat de laatste, onderlinge, wedstrijd niet meer van belang is voor de eindstand van de najaarscompetitie. Texel startte de wedstrijd gespannen en gehaast. Enkele kansen werden niet benut en tegen de verhouding in kwam Koedijk op 0-1. Gelukkig stond hierna Kees van der Vis op. Met een harde schuiver bracht hij de stand op 1-1. Opnieuw kwam Koedijk op voorsprong, toen een afstandsschot van richting werd veranderd door een Texelspeler en de bal achter keeper Dustin Vasterman verdween. Even later speelde Van der Vis met een mooie pass topscorer Haithem Ismael aan. Die scoorde beheerst 2-2. Enkele seconden voor rust herhaalde zich dit, zodat Texel'94 met een 3-2 voorsprong ging rusten.

Na de wissel had Texel'94 de zenuwen onder controle. Ismael bracht de stand op 4-2. Toen een voorzet van dezelfde speler door een Koedijk verdediger via de eigen keeper in eigen doel verdween werd het 5-2. De overwinning leek binnen, maar andermaal passeerde een Texelse verdediger de eigen keeper. Texel'94 was even de draad kwijt en Koedijk kwam terug tot 5-4. Ondanks hachelijke momenten liet Texel'94 Koedijk niet langszij komen en zo eindigde in een verdiende 5-4 overwinning voor de thuisclub. Na een zenuwslopend uur werd bekend dat concurrend KGB gelijk had gespeeld.

Op de foto van Willem Oosterhof staande vlnr: Klaas v.d.Berg (trainer/coach), Dave Voorend, Kees v.d.Vis, Jeffrey Kolk, Anton Staal, Jan Frans Haveman(assistent coach) en Martien Maat (trainer/ coach). Zittend vlnr: Adriaan van Liere, Coco Taminiau, Dustin Vasterman, Twan Weijers en Haithem Ismael. Op de foto ontbreekt Boyd Spigt.