G-team blijft favoriet voor kampioenstitel

Met nog drie wedstrijden te gaan in de najaarscompetitie blijft het Texelse G-team samen met KGB G2 de favoriet voor de titel.

Beide teams hebben 1 wedstrijd verloren en de overige gewonnen, waarbij Texel een veel beter doelsaldo heeft. Op de laatste competitiedag op 30 november ontmoeten beide ploegen elkaar in Bovenkarspel. Tot die tijd is het zaak om de wedstrijden te blijven winnen. Afgelopen zaterdag speelde Texel tegen nummer 3 HOSV G1 en behaalde een eenvoudige 7-1 overwinning. In de eerste helft, in de regen, kon het al wat oudere HOSV Texel nog een beetje bijbenen. Via Haithem Ismael en Kees v.d.Vis kwam Texel op 2-0 alvorens HOSV met een mooie goal tegenscoorde. Vlak voor rust bracht Haithem Ismael na een solo- actie de ruststand op 3-1. Na de wissel had Texel geen kind meer aan HOSV. De thuisclub kreeg alle ruimte om lekker te combineren wat soms wel eens te ver werd doorgevoerd. Ismael zorgde voor 4-1 en v.d.Vis maakte er met een enorme knal 5-1 van. Hierna scoorde ook Adriaan van Liere zijn wekelijkse doelpunt en door goede samenwerking van Boyd Spigt en Haithem Ismael wist laatstgenoemde de 7-1 eindstand op het bord te zetten