Herfstversiering in 't Sterrekind.
Herfstversiering in 't Sterrekind. Foto: 't Sterrekind

't Sterrekind houdt Dreumesochtenden

Peutergroep 't Sterrekind aan de Gasthuisstraat in Den Burg houdt vrijdag 27 september, 25 oktober en vrijdag 22 november van 9.00 tot 11.00 uur Dreumesochtenden.

De vorige dreumesochtenden die werden gehouden waren gezellig. De kinderen waren al gauw aan het spelen en voor de ouders waren er ook activiteiten. 't Sterrelomd gaat nu naar aanleiding van de positieve reacties verder met het organiseren van deze ochtenden.

Ouders met kinderen tussen de één en drie jaar uit zijn welkom op de ochtenden. "Wij verzorgen een leuke ochtend met gebarenspelletjes en liedjes in de kring voor de kinderen en hun ouder/verzorger. Na de kring kunnen de kinderen nog even spelen en op ontdekking gaan in de peuterklas. Zo kunnen we met elkaar een gezellige en leerzame ochtend beleven.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunt u informatie vragen aan de leidsters. Zo kunt u met uw kind kennis komen maken met onze peuterspeelgroep. Ook mogen peuters, die al in onze peutergroep zitten, met hun broertje of zusje mee komen."

Voor aanmelden en vragen kan worden gemaild naar info@sterrekijkertexel.nl of bellen met 06-48887027 (Meta Maas).