Scheinertraining

in Stayokay

Na een succesvolle NLP Zomer Practitioner tijdens de warmste dagen van afgelopen zomer, komt Briseïs Scheiner speciaal voor alle Texelaars en liefhebbers van Texel aankomende november nog een keer terug met de Licensed NLP Practitioner Scheinertraining weekendeditie.

"Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) kan het best uitgelegd worden als het optimaliseren van breinprocessen door middel van het aanleren van slimme strategieën en excellente communicatie. Het behelst drie onderwerpen: hoe je brein werkt (neuro), hoe taal werkt (linguïstisch), en hoe jouw vijf zintuigen werken (programmeren). NLP gaat over het ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je, indien gewenst, deze gedragspatronen kunt veranderen voor een succesvoller leven", schrijft Scheiner.

In deze praktische tiendaagse NLP opleiding leert men hoe men met behulp van slimme strategieën meer zelfvertrouwen krijgt, effectiever kan communiceren, makkelijker kan ontspannen en ongewenste emoties zoals stress en onzekerheid de baas wordt. "Alles wat je leert kun je direct toepassen in het dagelijks leven, waardoor je zowel de relaties als kwaliteit van je leven verbetert", vervolgt de gediplomeerd NLP-coach en trainer.

De training is verspreid over vijf weekenden. De trainingsdagen duren van 10:00 tot 17:00 en zijn inclusief koffie/thee en studiemateriaal. De kosten zijn €2195,- incl. 21 procent btw, maar er geldt een vroegboekkorting van €445,- tot 22 september. Wees er snel bij en kijk voor verdere informatie op www.scheinertraining.nl.

Data: 16 en 17 november, 23 en 24 november, 14 en 15 december, 18 en 19 januari en 8 en 9 februari 2020. Aanmelden 06 1953 0248 of info@scheiner.nl.