Bekerwinst G-team

Verloor het G-team vorige week nog met 5-3 tegen het een klasse hoger uitkomende KGB G1, ditmaal bekerde men tegen Koedijk G2, een team dat een klasse lager voor de competitie speelt. Na een 5-0 ruststand werd het een overwinning voor de Texelaars met dubbele cijfers, 10-0.

Texel startte voorzichtig. Duidelijk was aan hun spel te zien dat men niet gewend is zo weinig tegenstand te krijgen. Het duurde dan ook tot halverwege de eerste helft voordat Haithem Ismael de score wist te openen. Vijf minuten later verdubbelde Adriaan van Liere de voorsprong. Hierna begon het te lopen voor Texel, er volgden diverse mooie combinaties waarvan er voor rust nog drie werden omgezet in een doelpunt. In de tweede helft startte Koedijk met een speler extra, maar ook dit kon de Texel-spelers niet afremmen. Binnen tien minuten werd de voorsprong uitgebouwd naar 8-0. Koedijk bracht nu ook zijn overige twee wisselspelers in en speelde de wedstrijd uit met 12 man tegen 9 Texelaars. Bij Texel wisselden keeper Dustin Vasterman en spits Adriaan van Liere van positie maar Texel bleef de betere ploeg en ondanks dat men wat laconiek werd wist men toch de score op te voeren tot 10-0 alvorens scheidsrechter Louis Bakker voor het eindsignaal floot. Voor Texel scoorden : Haithem Ismael (5), Adriaan van Liere (3), Twan Weijers en Jeffrey Kolk.