Ledenvergadering in dorpshuis De Hof

In dorpshuis De Hof in De Koog wordt dinsdag 10 september van 20:00 uur de gecombineerde jaarvergadering van de IJsclub en de dorpscommissie van de badplaats gehouden. Laatstgenoemde ziet drie bestuursleden vertrekken en is nog op zoek naar nieuwe leden.

"Het zou mooi zijn als er ook jonge dorpsgenoten opstaan. Zij zijn uiteindelijk de toekomst van het dorp. We zouden graag zien dat ze meedenken, in welke vorm dan ook. In het bestuur of in de vorm van een werkgroep. Het is niet zo dat onze jongeren niet actief zijn hoor. De jongste garde is actief in de jeugdclub en de jongens van S.V. De Koog doen natuurlijk van alles. Toch zouden we graag ook jonge krachten in de dorpscommissie zien. Ook als het in eerste instantie alleen gaat om het organiseren van dorpsactiviteiten", stelt Ruurd Eijzinga van de dorpscommissie.

Nieuwe leden kunnen zich tot 24 uur van tevoren aanmelden via dorpscommissiedekoog@gmail.com.

Op de agenda staan onder meer de aftreding van drie bestuursleden, de bestuursverkiezing van nieuwe leden, het verzamelen voor punten voor de dorpenronde en Bart Klaver komt vertellen over de herinrichting van de Kop van Zuid (Planet De Koog). Het geheel wordt afgesloten door cabaretier Berry Lussenburg.