Afbeelding
Foto: Willem Sangers

Start to Run bij AV Texel begint weer

Leren hardlopen in zeven weken. Dat is het doel van de cursus 'Start to Run' die zondagmorgen 22 september van start gaat bij het Turfveld in De Dennen.

"Je zult ervaren dat hardlopen leuk en ontspannen is, je moet alleen de eerste stap doen om je op te geven. Het is motiverend en gezellig om het samen te doen in de groep met beginnende hardlopers", schrijft AV Texel in een persbericht.

In de gezamenlijke training op zondag wordt veel aandacht besteed aan de techniek en door een rustige opbouw kan men na zeven weken 25 minuten aan een stuk hardlopen. "Verder loop je zelf nog 1 of twee keer in de week. Je krijgt via de mail huiswerktraining. We trainen in een schitterende omgeving en beginnen altijd bij het Turfveld."

Kijk voor meer informatie bij www.yakultstarttorun.nl. Daar schrijf je je ook in voor Start to Run. Wie bij het inschrijven de code 19wSTrkJgSTRkt gebruikt krijgt een korting van € 7,50. Deze code staat ook op de website van AV Texel bij de aankondiging van Start to Run. Voor meer informatie Wolbert Broere 06 2167 4653 of Cees Timmer 06 4314 6884.